Упис ученика у први разред

Основна школа „Дубрава“ обавештава родитеље будућих првака да ће у први разред школске 2022/23 уписивати сву децу која ће до почетка школске године имати најмање шест и по а највише седам и по година.

Обавезни полазници за школу  су сва деца рођена од 01. марта 2015. год. до 29. фебруара 2016. год.

У први разред се могу уписати и деца која су рођена 01. марта 2016.год.  до 31. августа 2016. год.,након провере спремности за полазак у школу.

          Упис ће почети 01. априла 2022. године. и трајаће до 31. маја 2022. год.

ДОКУМЕНТАЦИЈА ПОТРЕБНА ЗА УПИС:

  • Извод из матичне књиге рођених (преузима се електронски);
  • Пријава пребивалишта (преузима се електронски)
  • Лекарско уверење (потврда се предаје секретару школе приликом доласка за упис,за случај да надлежни здравствени центар није унео потврду у систем “е-упис”);
  • Потврда о похађању припремног предшколског програма (доставља се по завршетку програма);
  • Родитељи могу заказати термине тестирања деце за полазак у први разред,преко Портала ” Е – УПРАВА ” или лично,код секретара школе,приликом доласка за упис .Тестирање  се може заказати у преподневним и поподневним терминима .У случају да родитељ сам заказује термин за упис, пожељно је да дође 30 минута раније, пре заказаног термина,како би се код секретара школе обавио упис и евидентирање детета.

          Ближе информације о упису деце у први разред можете добити код секретара школе, лично или путем контакт телефона 739-606, сваког радног дана од 8 до 15 часова.          

Драги прваци и родитељи Основна школа „Дубрава“ Вас очекује!!!

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Упис у први разред